loading_img
Ultrasone Panther: draagbare DA-converter die ook DSD speelt EDITORS' CHOICE
12/06/2022

Ultrasone Panther: draagbare DA-converter die ook DSD speelt EDITORS' CHOICE

  • Door 3000hits
  • |
  • 141 Keer bekeken

De Duitse hoofdtelefoonbouwer Ultrasone heeft een nieuwe draagbare DA-converter genaamd Panther uitgebracht. Volgens het bedrijf is de Panther het ultieme gezelschap voor de eigen hoofdtelefoons. Afmetingen en gewicht maken de Panther zeer draagbaar. Het impedantiebereik en de aansluitingen maken de Panther een universeel inzetbaar apparaat.

Ultrasone Panther: DA-converter voor onderweg

De compacte afmetingen zullen het in eerste instantie wellicht niet suggereren, maar de Panther biedt plaats aan een high-end DA-converter en een krachtige hoofdtelefoonversterker met een impedantiebereik van 16 Ohm tot 300 Ohm. De Panther biedt volgens fabrikant Ultrasone voldoende stroom voor een groot aantal verschillende hoofdtelefoons. Na de Naos is de Panther de tweede DA-converter van Ultrasone.

De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 3.000 mAh en heeft voldoende uithoudingsvermogen voor maximaal 15 uur continu afspelen via usb en tot 20 uur via de geïntegreerde lijningang. Tegelijkertijd weegt de Panther slechts 110 gram en zal met zijn gewicht nooit hinderlijk zijn in een schoudertas of jaszak.

Ultrasone Panther: draagbare DA-converter die ook DSD speelt EDITORS' CHOICE

Smartphone, laptop, pc of tablet? De Panther kan met de meegeleverde kabels op zo ongeveer elk apparaat worden aangesloten. De levering omvat adapterkabels voor Lightning, USB-C, Micro-USB en USB-A-connectoren. Voor maximale flexibiliteit van de hoofdtelefoon beschikt de Panther over een 3,5 mm ongebalanceerde en gebalanceerde hoofdtelefoonuitgang van 2,5 mm en een gain-schakelaar.

Voor een bedrag van 400 gaat de Panther over de toonbank

Ultrasone Panther: technische gegevens