loading_img
Teufel Real Blue NC - Koptelefoon loopt een blauwtje
14/07/2022

Teufel Real Blue NC - Koptelefoon loopt een blauwtje

  • Door 3000hits
  • |
  • 91 Keer bekeken

In de oorschelpen zitten de knoppen en aansluitingen verwerkt: de linker-oorschelp biedt ruimte voor de audio-aansluiting, usb-c oplaadaansluiting en de aanknop. Aan de rechterkant vindt je besturingsknoppen, zoals de knop om ruisonderdrukking in en uit te schakelen en een pookje. Deze kun je indrukken om de muziek te pauzeren en hervatten, zijwaarts bewegen voor een volgend of vorig nummer en verticaal bewegen om het volume te bedienen.

Dit pookje is niet nieuw en kwamen we al eerder tegen op de Teufel Airy-koptelefoon. Het levert zo’n bedieningsgemak dat je eigenlijk zou willen dat iedere koptelefoon ermee uitgerust is.

Teufel Real Blue NC - Koptelefoon loopt een blauwtje

De Teufel Real Blue wordt met een opbergdoos geleverd. Om de koptelefoon te plaatsen draai je de oorschelpen zijwaarts. Hierbij merk je echter wel dat de koptelefoon erg kwetsbaar en niet hoogwaardig aanvoelt. De behuizing van de koptelefoon bestaat volledig uit vrij dun plastic, inclusief de oorschelpen. Het geeft niet echt het gevoel van een koptelefoon van een merk dat aardig hoog aangeschreven staat als Teufel.

Je hebt ook niet het gevoel een koptelefoon van 170 euro in handen te hebben. Laat staan 230 euro voor de variant met ruisonderdrukking.