loading_img
Simply Audio voegt Phasemation en Kondo toe aan portfolio EDITORS' CHOICE
27/02/2022

Simply Audio voegt Phasemation en Kondo toe aan portfolio EDITORS' CHOICE

  • Door 3000hits
  • |
  • 334 Keer bekeken

Het in Zoetermeer gevestigde Simply Audio heeft de verkoop van een tweetal nieuwe merken op zich genomen. Phasemation was bij Simply Audio al bekend vanwege de step-up trafo’s van het merk maar Simply Audio heeft ook een mc-element van Phasemation in het assortiment opgenomen. Ook de kabels van het Japanse Kondo worden vanaf nu door Simply Audio verkocht.

Phasemation PP-200 Low Output mc-element

“We hadden al enige ervaring met de step-up trafo’s van dit merk, bijvoorbeeld voor een uitbreiding op de Remton MM buizen phonostages. Nieuwsgierig als wij zijn, het nieuwe PP-200 Low Output MC element besteld. Wat ons betreft een prachtig element en ongekend in zijn prijsklasse. De Boron Cantilever en de Neodymium magneten en de line contact diamand komen rechtstreeks van het topmodel,” aldus de verklaring van Simply Audio.

Het spoeltje is gemaakt van 6N zuurstofvrij koper. Het gewicht is 10,5 gram en volgens Simply Audio is het element vanwege dit relatief hoge gewicht niet geschikt voor elke toonarm.

Kondo kabels

En dan nog een Japans merk: Kondo kabels, ook bekend als Audio Note Japan. “Wie ooit een Kondo kabel gehoord heeft zal het met ons eens zijn dat dit een beleving is die je niet snel vergeet. Ook wij zijn weer opnieuw geschrokken van wat Kondo met een goed audio systeem kan doen. Bizar gewoon,” zo stelt Simply Audio.

Meer weten? Kijk dan op de website van Simply Audio.