loading_img
Sennheiser brengt CX True Wireless-oordoppen in juli uit voor 129 euro
23/03/2022

Sennheiser brengt CX True Wireless-oordoppen in juli uit voor 129 euro

  • Door 3000hits
  • |
  • 210 Keer bekeken

Sennheiser introduceert zijn CX True Wireless-oordoppen. Deze draadloze oordoppen krijgen een accuduur van negen uur en ondersteuning voor Siri en de Google Assistent. De CX True Wireless-oordoppen komen volgende maand uit en kosten 129 euro.

Sennheiser voorziet de CX True Wireless-oordoppen van een Bluetooth 5.2-verbinding met ondersteuning voor de aptX-, AAC- en SBC-audiocodecs, meldt het bedrijf in een persbericht. De CX True Wireless-oordoppen hebben ieder een 7mm-driver. De CX True Wireless gaan volgens het bedrijf tot 9 uur mee, maar met de meegeleverde oplaadcase kan deze accuduur tot maximaal 27 uur worden verlengd, claimt Sennheiser. De case wordt opgeladen via USB-C.

De fabrikant biedt ook een Smart Control-app voor iOS en Android. Daarmee kunnen gebruikers onder andere de equalizerinstellingen van de oordoppen instellen. De CX True Wireless-oordoppen hebben ook een Sidetone-functie, die gebruikers naar hun eigen stem laten luisteren tijdens telefoongesprekken. De oordoppen zijn voorzien van aanraakbediening, die na een firmware-update aanpasbaar wordt. De oordoppen hebben geen actieve noisecancellation

Sennheiser brengt CX True Wireless-oordoppen in juli uit voor 129 euro

De oordoppen zijn spatwaterbestendig met een IPX4-rating en worden geleverd met siliconen dopjes in vier verschillende maten. Sennheiser brengt de CX True Wireless-oordoppen op 8 juli uit in zwart en wit voor een adviesprijs van 129 euro.