loading_img
Rhapsody gaat hoofdtelefoons van Meze Audio en HiFiMan verkopen EDITORS' CHOICE
17/02/2022

Rhapsody gaat hoofdtelefoons van Meze Audio en HiFiMan verkopen EDITORS' CHOICE

  • Door 3000hits
  • |
  • 209 Keer bekeken

“Wij verkopen geen hoofdtelefoons! In principe dan…, want als speciaalzaak houd je wel alle ontwikkelingen en innovaties in de gaten en moet je soms van je eigen geloof afstappen. Uitzonderingen bevestigen immers de regel. In dit geval waren het de topproducten van HiFiMan en Meze Audio die ons wakker schudden. We zijn ze op onze systemen gaan testen en vergelijken met als resultaat dat we deze pareltjes in ons assortiment opnemen,” aldus de in Hilversum gevestigde audiodealer Rhapsody.

Meze Audio Empyrean

De geluidssignatuur van de Empyrean van het in Roemenië gevestigde Meze Audio is gebaseerd op ervaringen bij lange luistersessies met daarbij de volgende beoordelingscriteria: ergonomie, helderheid zonder hardheid en frisheid zonder vermoeidheid. Resultaat is een hoofdtelefoon waardoor je de buitenwereld vergeet en je jezelf compleet kan onderdompelen in het universum van de muziek.

HiFiMan HE-R10 en HE1000SE

Hoofdtelefoonbouwer HifiMan onderscheidt zich door een open systeem met unieke planar magnetic drivers. Uiterst lichte membranen zorgen voor een ongekleurde en superstrakke weergave zonder druk op de oren, met rust, detaillering en een prachtig laag. Resultaat: een levensechte geluidservaring, ergonomisch comfortabel, stijlvol en makkelijk aanstuurbaar, aldus Rhapsody.

Trafomatic Primavera headphone amplifiers

Een hoofdtelefoon komt pas echt tot ‘leven’ met een versterker die naadloos in de high-end-keten past. De hoofdtelefoon buizenversterkers Primavera en Head 2 van het in Servië gevestigde Trafomatic Audio zijn dan de aangewezen schakels voor een topklasse resultaat. De Primavera is volgens Rhapsody onbetwistbaar zelfs de beste hoofdtelefoonversterker die er is en het naar eigen zeggen enige exemplaar in Nederland staat bij Rhapsody in Hliversum.

Meer weten? Kijk dan op de website van Rhapsody.