loading_img
Philips SH402, SN503 en ST702: hoofdtelefoons om mee te sporten Philips EDITORS' CHOICE
22/05/2022

Philips SH402, SN503 en ST702: hoofdtelefoons om mee te sporten Philips EDITORS' CHOICE

  • Door 3000hits
  • |
  • 180 Keer bekeken

Philips heeft een een nieuwe reeks hoofdtelefoons gelanceerd voor gebruik tijdens het sporten. De collectie bestaat uit de draadloze SH402 on-ear hoofdtelefoon, de SN503 in-ear hoofdtelefoon, waarvan de oordoppen verbonden zijn met een accu tevens volumeregelaar en tot slot de volledig draadloze ST702 in-ear hoofdtelefoon met transportdoos, die tevens dient als oplader en powerbank. Innovatieve technieken houden de audioproducten koel en spat- of waterdicht tijdens inspanningen. Tevens zijn ze voorzien van geavanceerde functies om trainingen comfortabeler te maken en krijgen gebruikers meer inzicht in hun sportprestaties. De Philips sportcollectie ligt reeds in de winkel.

Philips SN503: een hoofdtelefoon voor het hart

De SN503 heeft oordoppen die met elkaar zijn verbonden. Accu en volumeregeling zijn verwerkt in de kabel. Naast dat hij volgens Philips geweldig klinkt, dankzij de grote 6 mm-drivers, beschikt de SN503 ook over één van 's werelds kleinste in-ear hartslagmeters die compatibel is met alle toonaangevende hardloop-apps zoals Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Pola Beat, Runtasttic, Codoon en Endomondo. Zo geeft het de SN503 real-time audiofeedback zonder op het beeldscherm te hoeven kijken.

De SN503 is getest met loopsnelheden tot 16 km/u en levert een precisie die vergelijkbaar is met borstbanden tijdens de looptijd. Hartslagmeters worden steeds populairder in de sportwereld, omdat hardlopers zo hun hartritme onder de maximumgrens kunnen houden of wandelaars binnen het trainingsbereik voor vetverbranding kunnen blijven. Trainen wordt dus veiliger, effectiever én aangenamer, aldus Philips.

Philips SN503: kenmerken

- Drieverwisselbare pasvormen voor een perfecte pasvorm in het oor- Zachterubberen haakjes, veilig en comfortabel- Detailrijkgeluid, goede laagweergave, goede passieve ruisisolatie- Intelligentekoppeling, automatische detectie van een bluetoothapparaat.- Akoestischedrivers van 6 mm met neodymium magneet- Ingebouwdemicrofoon met echo-onderdrukking voor een duidelijke audioweergave- Gebruikersvriendelijke bediening van de knoppen- Afspeeltijd van zes uur bij monitoring- Ingebouwde hartslagmeter, intelligenter trainen- IPX5 waterproof, waterbestendig en zweetbestendig- Snelladen, laadbeurt van 15 minuten, voor een extra uur trainen

Philips ST702: volledig draadloze oordoppen

Philips SH402, SN503 en ST702: hoofdtelefoons om mee te sporten Philips EDITORS' CHOICE

Echt draadloze oortelefoons zijn al bijzonder populair bij sporttrainingen, omdat ze nu eenmaal geen snoeren of kabels hebben. Philips heeft de ST702 ontworpen als een TWS-product voor intensieve trainingen: deze oordopjes zijn immers waterbestendig volgens de IPX5-norm, en de opbergdoosje tevens transportdoosje laadt niet alleen de oordoppen op, maar houdt ze ook schoon.

Philips ST702: kenmerken

- UV-reiniging,de oordopjes worden rechtstreeks in de transportdoos gereinigd- IPX5waterbestendig en zweetbestendig- Draagbaarlaaddoosje, meerdere laadbeurten, rechtstreeks in je zak- Afspeeltijdvan 6 uur met één laadbeurt- Afspeeltijdvan 18 uur met het transportdoosje- Snelladen, laadbeurt van 15 minuten, voor een extra anderhalf uur trainen- Akoestischedrivers van 6 mm neodymium magneet- Detailrijkgeluid, goede laagweergave- Intelligentekoppeling, automatische detectie van bluetoothapparaat- Eentik op het oordopje volstaat om muziek en oproepen te beheren- Zachterubberen haakjes,.veilig en comfortabel- Drieverwisselbare pasvormen voor een perfect pasvorm in het oor- Perfecteafdichting, geweldige passieve ruisisolatie

Philips SH402: draadloze on-ear hoofdtelefoon die het hoofd koel houdt

Draadloze on-ear hoofdtelefoons zijn al jaar en dag populair bij sporters, dankzij hun geweldige geluidskwaliteit, dito ruisisolatie en lange afspeeltijden, die doorgaans hoger liggen dan bij draadloze in-ears.

De SH402 heeft in de oorkussens ook een speciale koelgel die de temperatuur met 3 tot 5 °C doet dalen wanneer de oortelefoon op de huid wordt gedragen. Met een afspeeltijd van 20 uur en een snelle laadtijd, hou je met de SH402 het hoofd koel, hoe lang je ook traint, aldus Philips.

Philips SH402: kenmerken

- Afspeeltijdvan 20 uur- Koelblijvendeoorschelpen, train hard en houdt het hoofd koel- Vlakinklapbaar ontwerp, makkelijk op te bergen- IPX4spatwater- en zweetbestendig- Snelladen, laadbeurt van 10 minuten, voor een afspeeltijd van 2 uur- Luchtdoorlatendeoorschelpkussens, eenvoudig af te nemen om te reinigen- Ingebouwdemicrofoon met echo-onderdrukking voor een duidelijke audioweergave- Slankdesign, vlak inklapbare oorschelpen- Akoestischedrivers van 40 mm met neodymium magneet- Detailrijkgeluid, goede laagweergave, goede passieve ruisisolatie- Intelligentekoppeling, automatische detectie van bluetoothapparaat.

Philips SH402, SH503 en ST702: prijzen en leveringsinformatie

De SH402 (69 euro), SH503 (129 euro) en ST702 (199 euro) zijn per direct verkrijgbaar.