loading_img
OnePlus Buds Pro officieel: noise-cancelling oordopjes die supersnel opgeladen zijn
08/06/2022

OnePlus Buds Pro officieel: noise-cancelling oordopjes die supersnel opgeladen zijn

  • Door 3000hits
  • |
  • 143 Keer bekeken

OnePlus heeft naast OnePlus Nord 2 5G ook nieuwe oordopjes aangekondigd, de OnePlus Buds Pro. Deze oordopjes met noise-cancelling kosten 149 euro.OnePlus Buds Pro officieel: noise-cancelling oordopjes die supersnel opgeladen zijn OnePlus Buds Pro officieel: noise-cancelling oordopjes die supersnel opgeladen zijn

OnePlus Buds Pro

De OnePlus Buds Pro is een premium variant van de draadloze OnePlus Buds. De oordopjes krijgen een zogenaamde adaptive noise cancelling die op een dynamische manier het storende omgevingsgeluid wegfiltert, afhankelijk van hoe luidruchtig de plaats is waar je je bevindt. Volgens OnePlus kunnen de Buds Pro geluiden wegwerken van 15 tot 40 decibels.

De draadloze oordopjes zijn voorzien van OnePlus Audio ID, een audiotechniek die zich aanpast aan de geluidsgevoeligheid van de gebruiker. Daarnaast krijgen de Buds Pro twee dynamische drivers van 11 mm en Dolby Atmos-ondersteuning.

OnePlus Buds Pro officieel: noise-cancelling oordopjes die supersnel opgeladen zijn

De accuduur van de Buds Pro is behoorlijk lang, want samen met de oplaadcase zullen de oortjes goed zijn voor een gebruik van in totaal 38 uur, althans als je noise-cancelling niet gebruikt. Als je die functie wel gebruikt, gaan de oortjes gedurende 28 uur mee. De oortjes ondersteunen Warp Charge voor snelladen en na 10 minuten opladen kan je daarmee al 10 uur lang naar muziek luisteren. Via de case opladen is ook mogelijk maar dan moet je het wel doen met 2 watt. Er is ook nog ondersteuning voor omgekeerd laden zodat je de Buds Pro op de OnePlus 9 Pro kunt leggen om ze snel even van wat energie te voorzien.

Verder is er ondersteuning voor Fast Pair, Bluetooth 5.2 en er is een vertraging van slechts 94 ms als de Pro Gaming-modus ingeschakeld is. De IP55-certificering beschermen de oortjes tegen zweet, stof en vuil.

OnePlus Buds Pro kopen

De OnePlus Buds Pro kost 149 euro en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Je kan ze tot 24 augustus bestellen op OnePlus.com. Op 25 augustus zullen de oordopjes bij OnePlus en andere winkels verkrijgbaar zijn.