loading_img
OnePlus kondigt Buds Pro met actieve ruisonderdrukking aan voor 150 euro
16/07/2022

OnePlus kondigt Buds Pro met actieve ruisonderdrukking aan voor 150 euro

  • Door 3000hits
  • |
  • 87 Keer bekeken

OnePlus heeft de Buds Pro-in-earoortjes aangekondigd. De oortjes beschikken over ‘smart adaptive noise cancellation', Dolby Atmos Audio, bluetooth 5.2, een low-latencymodus en kosten 150 euro. De oortjes zijn te 'pre-booken' vanaf 18 augustus.

De Buds Pro beschikken over 11mm-drivers en drie microfoons die instaan voor de actieve ruisonderdrukking. OnePlus noemt haar versie ‘smart adaptive noise cancellation’ omdat de microfoons de omgeving beluisteren en vervolgens automatisch aanpassingen doen aan de ruisonderdrukking met tegengeluid. Dat tegengeluid kan 15 tot 40dB bedragen. OnePlus maakt zich sterk dat de automatische modus een meer comfortabele luisterervaring geeft, in vergelijking met de ‘statische’ actieve ruisonderdrukking van andere fabrikanten.

Elk afzonderlijk oortje van de Buds Pro beschikt over een accu van 40mAh. De oortjes gaan vijf uur mee op een laadbeurt als de actieve ruisonderdrukking is ingeschakeld. Als deze is uitgeschakeld, dan zullen de in-ear-oortjes zeven uur meegaan. Bellen kan je met de oortjes volgens OnePlus drie uur. Reken je de ingebouwde 520mAh-accu van de case mee, dan kunnen de Earbuds Pro volgens OnePlus 38 uur meegaan.

OnePlus kondigt Buds Pro met actieve ruisonderdrukking aan voor 150 euro

Gebruikers kunnen snelladen via Warp Charge met maximaal 10W. Na tien minuten snelladen van de case biedt deze een accuduur van tien uur. Draadloos Qi-laden wordt eveneens ondersteund, maar dan met 2W. De oortjes ondersteunen Dolby Atmos Audio, SBC, AAC en LHDC. OnePlus voegde ondersteuning voor Bluetooth 5.2 toe en maakte bekend dat de in-earoortjes een latency hebben van 94ms om gamen aangenamer te maken. Ze kregen een IP55-rating mee waarmee ze beschouwd worden als zweet- en waterdicht.

De Buds Pro komen in een zwarte en witte uitvoering en kosten 149 euro. Vanaf 18 augustus zijn de oortjes te bestellen op de website van OnePlus. Wanneer de oortjes aan Europese klanten geleverd worden, is nog niet duidelijk.