loading_img
Louis Vuitton duikt de audiomarkt in met extreem dure oordopjes
07/06/2022

Louis Vuitton duikt de audiomarkt in met extreem dure oordopjes

  • Door 3000hits
  • |
  • 142 Keer bekeken
Ilona Braam | LinkedInGadgets20 jan 2019

Wie aan Louis Vuitton denkt, denkt waarschijnlijk aan de herkenbare bruine monogram tassen van het luxe merk. Je denkt in ieder geval niet aan oordopjes, maar tegenwoordig is dat precies waar je wel aan moet denken. Virgil Abloh, die sinds vorig jaar aan het hoofd staat van de mannencollectie, heeft met een moedige stap Louis Vuitton de audiowereld ingebracht met de erg stijlvol uitziende Horizon Earphones.Louis Vuitton duikt de audiomarkt in met extreem dure oordopjes Louis Vuitton duikt de audiomarkt in met extreem dure oordopjes

Louis Vuitton monogram oordopjes

De oordopjes lijken in vier verschillende designs te komen en worden geleverd in een case met de bekende Louis Vuitton monogram icoontjes. Ook de oordopjes zelf hebben de monogram behandeling gekregen en drie van de modellen pronken trots met het LV logo, terwijl de twee oordopjes van het derde model het moeten doen met een losse L en V.

Extra betalen voor logo

Louis Vuitton duikt de audiomarkt in met extreem dure oordopjes

Het klinkt allemaal erg spannend, maar jammer is dat we de oordopjes eigenlijk al kennen van Master & Dynamic. Het zijn namelijk geen nieuwe oordopjes, maar het gaat om deMaster & Dynamic MW07 buds in een nieuw jasje. En natuurlijk is het helemaal niet zo erg dat de oordopjes een make-over hebben gekregen, maar wat wel opvalt is de enorme prijsstijging.

De normale MW07 buds kosten namelijk zo’n 300 dollar, terwijl je voor de Louis Vuitton versie maar liefst 995 dollar mag neertellen. Dat is dus wel een beetje jammer, hoewel de oordopjes verder wel goed hun werk doen. Ze zijn comfortabel en leveren mooie klanken voor je favoriete tunes.

Mocht het je allemaal niet uitmaken hoe je oordopjes eruitzien, kun je natuurlijk ook gaan voor een wat goedkoper model. Zo heeft 1More onlangs zijn eerste draadloze oordopjes onthuld voor een erg betaalbare prijs.

The Verge

Vorige
Volgende
Reageer op artikel:
Louis Vuitton duikt de audiomarkt in met extreem dure oordopjes
Sluiten