loading_img
Klipsch T5 II True Wireless Sport - Muziek op de korrel
28/07/2022

Klipsch T5 II True Wireless Sport - Muziek op de korrel

  • Door 3000hits
  • |
  • 129 Keer bekeken

Tot zover waarom de koptelefoon geschikt is voor zwaardere sportomstandigheden. Het is natuurlijk de geluidsbeleving waar je de oortjes voor koopt. De geluidskwaliteit is acceptabel. Alle details zijn voldoende hoorbaar en het geluid is redelijk gebalanceerd afgesteld, met een ietsje opgevoerd basgeluid. Wat niet misstaat bij oortjes die vooral bedoeld zijn voor gebruik tijdens sportactiviteiten. Desgewenst kun je in de app het geluid nog naar wens afstellen via de equalizer.

De Klipsch Sport-oortjes beschikken helaas niet over ruisonderdrukking. Eigenlijk zou je dat wel mogen verwachten van in-ears in deze prijsklasse. Wel is er een transparency-mode beschikbaar, een soort omgekeerde ruisonderdrukking. Hiermee wordt omgevingsgeluid juist doorgelaten, waardoor je bijvoorbeeld beter je omgeving in de gaten houdt in het verkeer of doorhebt wanneer iemand je aanspreekt. Een gesprek voeren met de transparency-mode, dat zit er echter niet in.

Klipsch T5 II True Wireless Sport - Muziek op de korrel

De accuduur van de oortjes is natuurlijk afhankelijk van of je de transparency-mode in-of uitgeschakeld hebt. Deze modus gebruikt immers meer energie. Zonder deze modus gaan de oortjes tussen de zes à zeven uur mee op een acculading. De accu van het oplaaddoosje heeft genoeg capaciteit om de oortjes bijna vier keer volledig mee op te laden. Draadloos laden is helaas niet mogelijk.