loading_img
JLab Epic Air ANC True Wireless Earbuds - oortjes met uithoudingsvermogen
28/05/2022

JLab Epic Air ANC True Wireless Earbuds - oortjes met uithoudingsvermogen

  • Door 3000hits
  • |
  • 106 Keer bekeken

Fysiek opvallen doen de oortjes wel, dat is met name te danken aan het oplaaddoosje. Het doosje beschikt niet over een usb-c-aansluiting, maar een usb-a-stekkertje dat je direct aan de adapter aansluit. Eigenaardig. Eventueel kun je de draadloze oortjes ook draadloos opladen. Fijn om achter de hand te hebben als je bijvoorbeeld alleen nog over een moderne usb-c-adapter adapter beschikt.

Het doosje open je door een soort kunstleren flapje open te maken. Drie ledjes aan de voorzijde laten je weten hoe vol de accu van het oplaaddoosje nog zit. Het oplaaddoosje heeft genoeg capaciteit om de oortjes zo’n zeven keer op te laden. Dat is aardig wat, bovendien hebben de oortjes hebben een opvallend lange accuduur. Afhankelijk van de luistermodus die je gebruikt kunnen ze wel zo’n tien uur mee op een acculading.

JLab Epic Air ANC True Wireless Earbuds - oortjes met uithoudingsvermogen

De JLab Epic Air-oortjes zelf hebben een ontwerp dat net als AirPods over een steeltje beschikt dat uit je oor steekt. De zwarte kleur en wat vlakkerige afwerking geven je niet het gevoel dat je met een (van de vele) AirPods-kopieën in je oren rondloopt. De in-ears beschikken over verwisselbare tipjes, zodat je ze op jouw maat kunt afstellen - wat ook wel zo handig voor de aanwezige ruisonderdrukking (ANC). Er zijn vijf maten verwisselbare tipjes, waaronder ook schuimrubber tipjes die mijn persoonlijke voorkeur kregen tijdens het testen.