loading_img
Huawei Freebuds Lipstick wireless oordopjes | LetsGoDigital
18/02/2022

Huawei Freebuds Lipstick wireless oordopjes | LetsGoDigital

  • Door 3000hits
  • |
  • 145 Keer bekeken

Huawei Freebuds Lipstick wireless oordopjes | LetsGoDigitalLaatste nieuws:Samsung Galaxy S21 reviewSamsung Galaxy S21, S21 Plus en S21 UltraSamsung Galaxy Note 21 UltraSamsung Galaxy Z Fold 3Samsung Galaxy Z Flip 3Samsung 65W opladerSamsung Galaxy S20PS5 KopenNederlands|Engels |한국어Unpacked 2022: Samsung Galaxy S22 UltraSearch

Actuele nieuwsberichten

Samsung S22 officiële introductie tijdens Galaxy Unpacked

26 januari 2022

Opvolger OnePlus 10 Pro krijgt mogelijk roterende camera

17 januari 2022MeerNieuws tip? Vertel het ons

Categorien submenu

5GAanbiedingenAbonnementAccessoiresAppsBeurzenCamcordersComputerDigitale camera’sDSLR camera’sGratis productenHardwareHome entertainmentIndustrie nieuwsMonitorenOpvouwbare telefoonsOS & SoftwareSmartphonesSpeakers & HiFiSpelcomputersSysteemcamera’sTabletsTechnologieTelevisiesVirtual RealityWearablesAlle categorieën

Actuele nieuwsberichten

Samsung Galaxy Unpacked 2022: The New Epic Standard

28 januari 2022

Honor Magic V en Magic 3 introductie tijdens MWC 2022

28 januari 2022

OnePlus 10 Ultra smartphone met verbeterde camera

27 januari 2022HomeHeadsetsHuawei Freebuds Lipstick wireless oordopjes Huawei vraagt opmerkelijk handelsmerk aan in twee Zuid-Amerikaanse landen. Is de ‘Huawei Freebuds Lipstick’ een nieuw soort draadloze oordopjes?Ilse Jurrien21 augustus 2021- 06:45HuaweiHeadsetsFacebookWhatsappToon pagina inhoud

Huawei maakt turbulente tijden door. Dat weerhoudt de Chinese elektronicafabrikant er echter niet van om nieuwe producten uit te blijven brengen. Begin deze maand werd vol trots de P50 serie aangekondigd, als eerste smartphones die draaien op het nieuwe Huawei HarmonyOS. Het nieuwe besturingssysteem is overigens ook geschikt voor smart TV’s, tablets, smartwatches etc. Huawei heeft ook tal van accessoires in het assortiment, denk bijvoorbeeld aan wireless oordopjes.

Ditmaal heeft de Chinese smartphone fabrikant een curieus handelsmerk aangevraagd in Zuid Amerika, voor de mogelijke benaming van toekomstige wireless oordopjes van het merk.

Huawei Freebuds Lipstick

Op 16 augustus 2021 heeft Huawei Technologies een trademark ingediend voor de naam ‘Huawei Freebuds Lipstick’ in Peru bij de Instituto Nacional de Defensa de la Competencia y de la Protección de la Propiedad Intelectual.(Indecopi) en in Argentinië bij het Instituto de Investigaciones en Producción Animal (INPA). Nadien zijn de aanvragen ook opgenomen in de database van de TMView, onderdeel van de European Union Intellectual Property Office (EUIPO), waarmee de merknaam ook voor de Europese markt is beschermd.

De aanvraag is gecategoriseerd als Class 9, met de volgende uitgebreide omschrijving (vertaald uit het Spaans): ‘Oordopjes; koptelefoon; microfoons; geluidsopnameapparatuur; downloadbare softwareapplicaties voor smartphones; slimme telefoons; tablets; smartwatches; slimme brillen; uitschuifbare selfie-armen voor mobiele telefoons.’

Huawei Freebuds Lipstick trademark description: Earbuds; headphones; microphones; sound recording apparatus; downloadable software applications for smartphones; smartphones; tablets; smart watches; smart glasses; extendable selfie arms for mobile phones.

Binnen de Freebuds-lijn voert Huawei verschillende draadloze oordopjes. Het ligt dan ook het meest voor de hand dat ‘Huawei Freebuds Lipstick’ nieuwe oortjes zullen zijn. Deze zijn onder andere te gebruiken in combinatie met een smartphone, tablet of smartwatch – zodoende dat deze benamingen ook in de trademark omschrijving zijn opgenomen.

Meestal plaatst Huawei achter de Freebuds benaming een cijfer, denk bijvoorbeeld aan ‘Freebuds 4’ – met enkele uitzonderingen, zoals ‘Freebuds Pro’ en ‘Freebuds Studio’. In de trademark wordt echter uitsluitend ‘Freebuds Lipstick’ vermeld.

Helaas blijft het onduidelijk waar de ‘Lipstick’ benaming op duidt. Mogelijk gaat het om een lipstick-vormige oplaadcase of wellicht komt de kleur van de oordopjes overeen met die van lipstick – je zou je er van alles bij kunnen voorstellen, vooralsnog blijft het echter pure speculatie.

De meest recente versie is de Huawei Freebuds 4, Dit zijn mid-range in-ear oordopjes met active noise cancelling technologie, een goedkope variant op de Freebuds Pro. Het gaat om de tegenhangers van de Samsung Galaxy Buds 2 en de Galaxy Buds Pro. Of om in termen van Apple te blijven, de Apple AirPods 2nd Gen en de AirPods Pro.

Het is op het moment van schrijven onduidelijk of en wanneer Huawei de Freebuds Lipstick zal aankondigen, het is in ieder geval noemenswaardig dat de trademark aanvraag is gedeponeerd in Zuid-Amerika, Europa en China. Mogelijkerwijs dat we later dit jaar meer te horen krijgen over de nieuwe Freebuds toevoeging.

Bekijk hier de aanvraag voor Huawei Freebuds Lipstick in Peru en in Argentinië.

Advertentie freebudshuaweioordopjeswirelessGoogle+FacebookLinkedinTwitter