loading_img
Eerste Huawei 4K-scherm in Nederland: de hoge prijs waard?
14/05/2022

Eerste Huawei 4K-scherm in Nederland: de hoge prijs waard?

  • Door 3000hits
  • |
  • 166 Keer bekeken

Verder heeft het scherm een zogeheten smartbar. Dit is een zwarte drukgevoelige lijn aan de onderkant van het scherm, waarmee je vrij gemakkelijk door de settings heen gaat. Verder kan je het hele gehele scherm met de kracht van je pink omhoog en omlaag doen en laten kantelen.

Conclusie

In de twee weken dat ik het scherm in gebruik heb, bevalt het aardig. Ik heb zelf geen Huawei-smartphone, dus daarmee heb ik helaas vrij weinig aan de meeste features. In samenwerking met mijn MacBook Pro 16 inch maakt het scherm geen gebruik van de 3:2 beeldverhouding. Dat is wel vervelend, aangezien je dan aan de boven- en onderkant van het scherm zwarte balken ziet.

Lukt het je om daar doorheen te kijken, dan heb je een mooi 4K-scherm dat vrij weinig licht weerkaatst en ook nog een groot kleurbereik heeft voor een redelijke prijs. Als beeldbewerker is het echt een lekker scherm, al lijkt er wel wat vertraging in te zitten hoe de cursor reageert op het scherm.

Eerste Huawei 4K-scherm in Nederland: de hoge prijs waard?

Het is een aanrader voor Huawei-gebruikers die aan beeldbewerking doen en 699 euro over hebben voor een scherm. Heb je alleen een scherm nodig voor wat mails en documenten bewerken, dan kan je ook met een veel goedkoper scherm af.

Quincy Marcé, stagiair bij Bright.