loading_img
Cool! Arnhemmer Lain Barbier doet mee aan The Voice Senior
21/05/2022

Cool! Arnhemmer Lain Barbier doet mee aan The Voice Senior

  • Door 3000hits
  • |
  • 182 Keer bekeken

Televisiezender RTL komt dit jaar met een seniorenversie van het populaire tv-programma The Voice, een talentenjacht voor zangtalent. En wie doet daaraan mee? Niemand minder dan de Arnhemmer Lain Barbier, een gitarist met bijzonder zangtalent.

Advertentie wordt geladen…

De 65-jarige Arnhemse zanger en gitarist Lain doet mee aan de eerste versie van The Voice Senior, een nieuw programma dat vanaf vrijdagavond 24 augustus op tv te zien is. “Ik heb mij laten overtuigen door mijn dochter en vrienden”, vertelt Lain. Of een van de juryleden omgedraaid is in zijn stoel toen Barbier auditie deed, mag hij nog niet verklappen.

Leadzanger

Lain is een behoorlijk bekende zanger, niet alleen in Arnhem. Hij werd eerder al bekend toen hij speelde in verschillende bands waar hij de rol van leadzanger en gitarist op zich nam. Wellicht ken je hem van zijn bands Turbo of Diesel? Momenteel speelt Lain in the bands MoreThanBlues en Lain’s Workout.

The Voice

Cool! Arnhemmer Lain Barbier doet mee aan The Voice Senior

The Voice is een talentenjacht die op televisie wordt uitgezonden. Er zijn altijd vier coaches waarvoor een deelnemer auditie doet. Deze coaches zitten met hun rug naar het podium in een stoel. Wanneer zij een van de talenten op het podium mooi vinden zingen, kunnen zij hun stoel omdraaien om aan te geven dat ze enthousiast zijn en met deze kandidaat verder willen.

Vrijdag kun je in het programma zien of een van de juryleden daadwerkelijk omgedraaid is voor de muzikale talenten van Lain Barbier. De coaches in dit seizoen zijn Marco Borsato, Angela Groothuizen, Ilse de Lange en Gerard Joling en Gordon. Dat belooft dus in ieder geval een leuke show te worden. Lees meer over Lain en zijn deelname aan The Voice in De Gelderlander.

Lees meer over Arnhem: