loading_img
5x de beste ventilatoren op Bol.com – TechGirl
24/03/2022

5x de beste ventilatoren op Bol.com – TechGirl

  • Door 3000hits
  • |
  • 219 Keer bekeken
Anke·
Overig
··3 min lezen

Unpopulair opinion: gelukkig hebben we de zomerse temperaturen van vorig jaar (nog) niet aangetikt. De hitte is killing me. Voor iedereen die er hetzelfde over denkt als ik, maar niet direct aan de airco wil: check onderstaand lijstje met de 5 beste ventilatoren op Bol.com even. Ze hebben er momenteel ‘zomerse prijzen op verkoeling’, oftewel: korting op ventilatoren.

Disclaimer: dit bericht is niet gesponsord. Mocht je een van de ventilatoren aanschaffen via onderstaande linkjes, dan ontvangen wij daar wel een kleine commissie voor van Bol.com volgens hun affiliate programma. Jij betaalt er niets extra’s voor en wij zien ook niet wie wat koopt.

De beste van de ventilatoren (volgens gebruikers)

Gebruikers geven de Bestron DFA 40 – Vloerventilator -Zilver het hoogste cijfer van alle ventilatoren die op Bol.com te koop zijn. Bovendien heeft hij ook de meeste reviews op de website. Hij verplaatst enorm veel lucht en dat is met name handig als je voor het slapengaan alle ramen open zet, om nog even alle warmte uit huis te blazen. Het design… daar moet je van houden. Ik ben er niet dol op, maar een gebruiker omschreef het uiterlijk als ‘retro’ en daarmee ben ik het wel eens eigenlijk. Dat past bij je of niet.

De Bestron DFA 40 is momenteel afgeprijsd van 69,99 naar 48,49 euro. 31% korting krijg je dus!

De goedkoopste met veel reviews

5x de beste ventilatoren op Bol.com – TechGirl

Goedkoop = duurkoop. Dat zegt het gezegde immers. Maar als 171 gebruikers zeggen dat de ventilator wel degelijk de moeite waard is, dan mag je het een serieuze kandidaat noemen. Ook al kost-ie maar 25 euro. Meer basic dan dit, ga je er niet één vinden: hij is van plastic, kan in drie snelheden lucht verplaatsen en draait wat heen en weer met zijn kop.

De Tristar VE 5931 – Tafelventilator – Zwart koop je voor 25,00 euro bij Bol.com.

De schoonste

Warme dagen staat nog wel eens garant aan smog in de lucht. Als je daar gevoelig voor bent, kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor een torenventilator met reinigende werking. Tijdens mijn research voor dit artikel heb ik mezelf in ieder geval overtuigd dat ik deze ventilator nodig heb. Wat me dan precies overtuigde? Deze alinea: “Dankzij de geïntegreerde ionisator verschoont deze torenventilator ook de lucht, zodat je van een frissere omgeving kan genieten. De ventilator verbetert de nachtrust en ademhaling en verlicht hoofdpijn die veroorzaakt wordt door geladen omgevingen.” Kijk aan, wat wil een mens nog meer?

De Cecotec Stille torenventilator – Ionic luchtverfrisser kost 79,95 euro.

De hipste

Een ventilator die je met je app kunt bedienen -zwijmel-. Hij is draadloos en schijnt nauwelijks geluid te maken. Plus het feit dat hij op 26 snelheden kan draaien, een dag- en nachtmodus, maakt het wel tot behoorlijk ‘hebbeding’. En, toegegeven: dit design past beter bij mij dan de Bestron.

De Duux Whisper Flex Smart Ventilator Zwart is wel een tikkie duur: voor 144 euro heb je er één.

De gekste

Ter afsluiting van dit lijstje, mag ook de ventilator met het vreemdste design natuurlijk niet ontbreken. Het betreft de Sencor SFN 9011SL, die op een enigszins groot uitgevallen douchekop lijkt. Deze cooler mag zeker niet als airco worden bestempelt, want, zo zegt de fabrikant: “Het is een luchtkoeler in een soort ventilator waarbij lucht langs water met een koelelement wordt geblazen.”

Een beetje vreemd, maar wel lekker, aangezien deze Sencor 4,4 sterren krijgt van de maximale score van 5. Het is tevens ook de duurste van onze lijst: voor 179 euro heb je er één.

Onderwerpen
campingdossiergadgets
0000

Blijf op de hoogte

1x per maand de beste tech tips in je mailbox

Gerelateerd
Overig

#Dr TechGirl: Wordle of Woordle?

Overig

Je eigen webshop starten met deze handige tips

Overig

De beste Tech & Marketing kijktips

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.