loading_img
Wat als je drone wegvliegt?
01/09/2022

Wat als je drone wegvliegt?

  • Door 3000hits
  • |
  • 112 Keer bekeken
Gadgets

DJI komt met verzekering

Vorig artikel Volgend artikel

Stel je voor: heb je net een nieuwe kostbare drone gekocht, vliegt tie bij de eerste vlucht gelijk weg! Hoe ervaren je ook bent in het vliegen van een drone. Het onverwachte kan op elk moment gebeuren. Signaalstoring, harde wind of belemmerd zicht. Er zijn veel factoren waardoor de drone uit het zicht vliegt.Wat als je drone wegvliegt? Wat als je drone wegvliegt?

Een fabrikant van drones komt nu met een verzekering. DJI biedt nu flyaway-dekking voor zijn Mini 2- en Mavic Air 2-drones aan.

Wat houdt DJI Care Refresh in?

DJI Care Refresh dekt meerdere scenario's, waaronder drones die verloren zijn gegaan tijdens de vlucht, waterschade, botsingen en vallen. De kosten voor het vervangen van de ontsnapte drone bedragen $ 225 voor de Mini en $ 399 voor de Mavic. Dat bedrag komt bovenop de al bestaande kosten voor DJI Care Refresh-garantie.

Bedrijf speelt in op behoefte klant

Wat als je drone wegvliegt?

Als je op YouTube kijkt dan kom je veel filmpjes tegen van weggevlogen drones. Onhandigheid? Of gewoon botte pech? Wie zal het zeggen. DJI wil in ieder geval op deze manier haar klanten tegemoet komen. Want als je je zorgen maakt dat je je mooie drone kwijtraakt, is het goed om meer opties te hebben.

Vijf dronevideo's van steden tijdens de coronacrisis: om stil van te worden​De verkoop van DJI drones aan banden gelegd in Hong KongAmsterdam Drone Week​ over de ​toekomst van mobiliteit in het luchtruimDe DJI Mavic 2 is drone van het jaar 2019
Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...

Verder lezen over Drone
Drone redt patiënt met hartstilstand
Kilometerteller Marshelicopter Ingenuity op 3,44
Nederlandse adviesorganen spreken zich uit over killerbots
​Slaughterbots: if human:kill() - als wapens zelfsturend worden
Nieuwe drone voor ondersteuning van eerste hulp en medisch vervoer
Hyundai versnelt ontwikkeling drones voor personen- en goederenvervoer
5 fouten om te voorkomen als je voor het eerst een drone vliegt
​Extreme droning: deze drones vlogen in vulkanen, orkanen en meer
​De mooiste drone locaties in Nederland
Data van Politie drones naar Chinese overheid?
Bekijk de meest populaire onderwerpen