loading_img
Dit zijn de beste dronefoto's van 2020 - Mixed Grill
06/07/2022

Dit zijn de beste dronefoto's van 2020 - Mixed Grill

  • Door 3000hits
  • |
  • 68 Keer bekeken
Home
kunst

Ieder jaar worden de beste dronefoto’s geselecteerd voor de Drone Photography Awards. De winnaars worden bekend gemaakt op het fotografiefestival in het Italiaanse Siena. De winnaar van dit jaar is de Australische fotograaf Jim Picôt.

Hij maakte een unieke foto van een jagende haai in het midden van een school zalm. Precies op het moment dat Picôt de foto maakte, leek de vorm van de school op een hart. Een prachtig beeld vol symboliek. Het feit dat we normaal gesproken dit soort beelden nooit met het blote oog kunnen waarnemen, maakt dronefotografie zo bijzonder.Dit zijn de beste dronefoto's van 2020 - Mixed Grill Dit zijn de beste dronefoto's van 2020 - Mixed Grill

Dat blijkt ook uit de overige winnaars die je op deze pagina ziet. Elke fotograaf neemt ons mee naar een plek waar normaal alleen vogels (en soms piloten) kunnen komen. Soms bekende beelden zijn totaal uniek vanuit een andere invalshoek. De winnaars zijn gekozen uit inzendingen van fotografen uit maar liefst 126 verschillende landen. De mooiste foto’s zijn van 24 oktober tot en met 29 november te zien in de expositie Above us Only Sky in het natuurhistorisch museum van Siena.

Onderwerpen
dronefotografie
Gerelateerd
kunst

Saskia Boelsums exposeert in Teylers Museum

kunst

Unseen is terug met de beste hedendaagse fotografie

kunst

Contour Gallery toont winnende foto’s Life Framer

reizen

Je moet wat overhebben voor een spectaculaire trouwfoto

kunst

Kunstfotograaf Frank van Driel exposeert in Museum Slager

kunst

Waterdruppels met afbeeldingen

kunst

Remodeling biedt interessante kijk op mode-advertenties

architectuur

Drone legt het nieuwe LEGO House vast vanuit de lucht

Dit zijn de beste dronefoto's van 2020 - Mixed Grill