loading_img
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de hoogvlieger
31/08/2022

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de hoogvlieger

  • Door 3000hits
  • |
  • 138 Keer bekeken
Lisanne Beijen | LinkedInBetaalbare Tech24 jul 2021

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een drone met camera.Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de hoogvlieger Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de hoogvlieger

De laatste jaren vliegen de goedkope drones je om de oren. Waar drones voorheen high-end gadgets waren, zijn er anno 2021 steeds meer goedkope drones te koop. Hierdoor is het naast een gadget voor de professionele fotograaf en cameraman ook een toffe gadget voor de hobbyist. Zo verkoopt ook DJI (waarschijnlijk het bekendste merk als het op drones aankomt) tegenwoordig goedkopere modellen. Al tel je voor een ‘goedkopere’ drone van DJI nog steeds een paar honderd euro neer.

Een drone voor 50 euro? Je ziet ze vliegen

Denk je nu: ‘Dat kan goedkoper?’. Ja, dat kan. Neem bijvoorbeeld Groupdeal’s goedkope drone. Die heeft misschien niet DJI-kwaliteit, maar het vliegt, het filmt, en het maakt foto’s.

Groupdeal’s deal: Drone met camera

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de hoogvlieger

Deze drone van Groupdeal kost vijftig euro. Voor dat geld krijg je een vliegende gadget met camera die live beelden laat zien op je camera. Dit dankzij de wifi-functie. De beeldkwaliteit van de camera is 4K dus verwacht betere beelden dan je smartphone zelf schiet. Al hangt dat natuurlijk wel af van welke smartphone je hebt. Groupdeal’s drone kan worden bestuurt tot 100 meter afstand.

Toch op zoek naar een geavanceerder model? Bekijk dan hier wat volgens ons de 5 beste drones zijn van dit moment.

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier 15 opvallende die er in week 29 in de schappen liggen, waaronder een super goedkope e-bike, een 4K Ultra HD smart tv, een TomTom, wegwerpcamera en meer.

Vorige
Volgende
Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de hoogvlieger
Sluiten