loading_img
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: een goedkope hoogvlieger
30/07/2022

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: een goedkope hoogvlieger

  • Door 3000hits
  • |
  • 54 Keer bekeken

Lisanne Beijen | LinkedInBetaalbare Tech4 dec 2021

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een budget drone met camera.

High-end gadget of leuk speeltje

Drone foto’s en -video’s laten ieder landschap, stad en omgeving er fabelachtig uitzien. Vanaf hoge hoogten ziet zelfs een donker bos eruit als een droom met allerlei verschillende structuren, lijnen, symmetrie, asymmetrie, textuur, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vanaf de grond zie je in een donker bos door de bomen het bos niet meer. Of zoiets. Point made: drone shots zijn top.

Den groot nadeel van drones? De prijs. Voor een beetje DJI drone ben je al snel een paar honderd euro kwijt. Daarnaast is het kwaliteitsverschil tussen high-end drones en budget drones vaak groot. Dat maakt een budget drone niet altijd een slechte koop. Zeker wanneer je geen professionele fotograaf of videograaf bent, maar je het gewoon leuk vindt om een beetje te spelen met de elektrische vogel. In dit geval heeft Groupdeal een scherpe aanbieding voor je: een drone met camera voor iets meer dan 40 euro.

Groupdeal’s drone: goedkoop én goede koop?

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: een goedkope hoogvlieger

Groupdeal’s drone lijkt een flinke gadget, maar is in werkelijkheid een klein beestje. Voor slechts 40 euro heeft hij helemaal geen verkeerde kenmerken en functies. De beeldkwaliteit van de camera is bijvoorbeeld 4K. Een andere opvallende functie is dat de drone wifi heeft. Dit is natuurlijk nodig om hem met je smartphone te kunnen besturen, maar daarnaast zorgt deze functie er ook voor dat Groupdeal’s drone in realtime foto’s en video’s naar je smartphone kan verzenden.

Groupdeal’s drone heeft nog een handige functie. Kun je de weg naar huis niet meer vinden of vliegt de drone op de kop en weet je niet hoe je hem weer rechtop krijgt? Druk dan simpelweg op de zogenaamde ’one key return‘-functie. Dankzij deze functie vindt hij zelf de weg naar huis wanneer jij die even kwijt bent.

‘High-end’ functies op een budget drone betekent alleen waarschijnlijk wel dat deze functies misschien geen high-end kwaliteit hebben en super soepel werken. Maar wie weet heb je geluk, en is dit voor iets meer dan 40 euro een gouden deal.

Prijs: 42,50 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 48 in de schappen liggen, waaronder een elektrische vouwfiets, espressomachine en meer.

Vorige Volgende Reageer op artikel:Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: een goedkope hoogvliegerSluiten