loading_img
Dit zijn de redenen om een telefoonhoesje te gebruiken! - De Limburger
10/04/2022

Dit zijn de redenen om een telefoonhoesje te gebruiken! - De Limburger

  • Door 3000hits
  • |
  • 118 Keer bekeken

Waar de één absoluut geen gebruik wil maken een telefoonhoesje, zweert de ander erbij. De mensen die er geen gebruik van maken vinden het vaak zonde om een hoesje om hun telefoon te doen, omdat je het toestel dan niet meer goed kunt zien. De voorstanders van een hoesje daarentegen, vinden het juist leuk om zo nu en dan te wisselen tussen al die leuke telefoonhoesjes. Wij geven je een aantal redenen om juist wél gebruik te maken van een hoesje.

Better safe than sorryEen telefoon zonder hoesje eromheen kan sneller uit je handen glijden en vaak resulteert dit in een gebarsten scherm of een andere narigheden. Better safe than sorry is hier dan ook echt op z’n plaats. Als je telefoon uit je handen valt en er zit een hoesje omheen, dan wordt de schade over het algemeen beperkt. Het ligt natuurlijk wel aan het soort hoesje dat je gebruikt. Je hebt ze voor alle toestellen en dan heb je ook nog eens de keus of je alleen de achterkant van je telefoon wilt beschermen, of het hele toestel. Laat je goed informeren en kijk wat het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past.

Je bespaart overigens meer geld als je een telefoonhoesje aanschaft. Misschien dat je deze niet meteen helemaal goed begrijpt. Wat we ermee bedoelen te zeggen is dat je duurder uit bent als je (steeds) jouw telefoon moet laten repareren na een nieuwe val. Een nieuw display op jouw telefoon, of het repareren van een kapotte camera is echt vele malen duurder dan de aanschaf van een hoesje (zelfs als je zo nu en dan een nieuwe hoesje aanschaft).

Dit zijn de redenen om een telefoonhoesje te gebruiken! - De Limburger

Een nieuw uiterlijk geven aan jouw telefoonHoewel er ook steeds meer fabrikanten smartphones ontwikkelen in andere kleuren, is zwart nog altijd het meest populair. Wil je dus een heel nieuw uiterlijk geven aan je telefoon (welke vaak toch met de voorkant naar beneden ligt tijdens vergaderingen) dan is een hoesje een uitkomst. Je kunt er natuurlijk ook een aantal aanschaffen in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld eentje voor als je zakelijke afspraken hebt en eentje gewoon voor thuis, als de kinderen met jouw telefoon spelen. Daarnaast is het ook fijn als je thuis meteen kunt zien welke mobiele telefoon van jou is, zodat je niet de verkeerde meeneemt als je ’s ochtends de deur uitgaat.

Extra functiesNaast dat een telefoonhoesje veiligheid biedt aan jouw telefoon én er dus ook nog eens heel mooi uit kan zien, zijn er ook hoesjes met een extra functie. Ga je een snelle boodschap doen en heb je geen tijd om je handtas mee te nemen, dan is het wel zo prettig als je je pasjes in je telefoonhoesje hebt zitten om te kunnen betalen. Ook je rijbewijs en ID-kaart passen er natuurlijk prima bij. Vaak kun je er ook nog briefgeld tussen stoppen, bijvoorbeeld voor als je naar de kermis gaat en daar wilt betalen bij de verschillende attracties.

Tags:
deel