loading_img
De beste Samsung Galaxy S21 aanbiedingen van dit moment
05/06/2022

De beste Samsung Galaxy S21 aanbiedingen van dit moment

 • Door 3000hits
 • |
 • 165 Keer bekeken

Door Michel Groenheijde ReageerDe beste Samsung Galaxy S21 aanbiedingen van dit moment De beste Samsung Galaxy S21 aanbiedingen van dit moment

De Samung Galaxy S21, S21 Plus, en Galaxy S21 Ultra liggen nu alweer een tijdje officieel in de Nederlandse winkels. En hoewel het nog steeds geen goedkope telefoons zijn, kun je toch een paar mooie deals vinden momenteel. Waar vind je deze week de beste Galaxy S21 aanbiedingen?

Galaxy S21 aanbiedingen en acties

Een jaar geleden presenteerde Samsung officieel haar toptelefoons voor 2021. Met een hoop subtiel verfijnde onderdelen weten de Zuid-Koreanen stiekem toch een flink verbeterde telefoonserie neer te zetten, die voor elk wat wils biedt. De Galaxy S21 is een mooie basissmartphone – maar dan op high end niveau, inclusief solide design, erg mooi 120Hz scherm, en prima camera's.

De S21 Plus is wat luxer, met een Gorilla Glass Victus achterkant, en een groter scherm. Ook de accu van het toestel is met zijn capaciteit van 4800 mAh 20% groter dan die van de S21, en dat is goed merkbaar.

 • De beste Samsung Galaxy S21 aanbiedingen van dit moment

  Het topmodel is natuurlijk de veelbesproken Galaxy S21 Ultra, waar Samsung alles op alles om een telefoon te maken die meer is dan de som van de delen. Althans, dat is onze ervaring in het dagelijks leven met het toestel – onze review volgt later vandaag. Dankzij de uitstekende dual zoom camera, 5000 mAh accu, en extra zuinige AMOLED scherm, is dit met recht Samsung's topmodel. Meer weten? Lees ook onze uitgebreide Galaxy S21 (Ultra) review!

  Waar kun je jouw Galaxy S21 het beste kopen?

  Een logische plaats om de S21 aan te schaffen is Samsung's eigen shop. Tenslotte vind je daar de S21+ en S21 Ultra in een aantal exclusieve kleuren die je nergens anders kunt kopen. Maar je koopt de een Nederlandse uitvoering van Galaxy S21 – nodig om altijd de juist software-updates te ontvangen – ook bij deze shops en providers:

  Top 3 Galaxy S21 deals i.c.m. abonnement

  …of vergelijk alle Galaxy S21 abonnementen

  Top 3 S21+ deals i.c.m. abonnement

  …of vergelijk alle Galaxy S21 Plus abonnementen

  Top 3 S21 Ultra deals i.c.m. abonnement

  …of vergelijk alle Galaxy S21 Ultra abonnementen

  Lees verder...

 • Categorie: Dealtips, Populair Tags: Galaxy S21 nieuws