loading_img
Tatum Dagelet werd ‘paranoïde’ van Hunted VIPS | Superguide
25/05/2022

Tatum Dagelet werd ‘paranoïde’ van Hunted VIPS | Superguide

  • Door 3000hits
  • |
  • 203 Keer bekeken

Actrice Tatum Dagelet is kandidaat in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Tatum werd behoorlijk paranoïde van het programma, en is er nog steeds van onder de indruk. “Je wilt echt niet weten wat ze allemaal over je te weten kunnen komen.”

In Veronica Superguide blikt Tatum vooruit op het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. De actrice probeert met haar broer Mingus drie weken uit de handen van het opsporingsteam te blijven. “In het begin denk je: Waar gáát dit over? Maar voordat ik het wist, zat ik er helemaal in en deed ik alles om uit handen van de hunters te blijven.”

Vooral mentaal kwam er veel op Tatum af. 'Bij elke handeling denk je: Hangen hier camera’s? Kunnen we sporen achterlaten? En zien we er wel onopvallend genoeg uit?’ Dagelet vroeg of opsporingsinstanties mensen écht zo goed konden volgen. “Het is ook wel freaky om te beseffen hoe goed ze je kunnen traceren. Aan een ex-gedetineerde vroeg ik of dit allemaal klopt. En ja, het klopt. Je wilt echt niet weten wat ze allemaal over je te weten kunnen komen.”

Article continues after the ad

Nieuw seizoen Hunted VIPS

Volgens operationeel specialist Selmar Smit, van het Hunted-team, worden de deelnemers steeds slimmer. Tegelijkertijd wordt het opsporingsteam óók gewiekster. Smit: ‘Vorig jaar werden er deelnemers gepakt omdat hun telefoons aanstonden. Omdat ze die fout nu niet meer maken, hebben we mogelijkheden om te kijken of er auto’s rondrijden zonder mobiele telefoons. Dat is tegenwoordig vrij ongebruikelijk.’ Ondertussen hebben de kandidaten wel héél weinig kans om echt te ontsnappen, zo bleek in de finale van vorig jaar. Sterker nog: de kandidaten worden zó goed gevolgd dat de hunters óók nog wel tijd hebben om een écht boefje te vinden.

Tatum Dagelet werd ‘paranoïde’ van Hunted VIPS | Superguide

Kijkers kunnen zich dus opmaken voor een spannend seizoen van Hunted VIPS. Naast Tatum en Mingus Dagelet zie je Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar, Maartje Paumen en Kim Lammers, Daniël en Robin Boissevain en Kelvin Boerma en Nina Warink.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Hunted VIPS vanaf maandag 24 januari op NPO1, vanaf 20:30 uur.

In de Veronica Superguide van deze week vertelt Bobbi Eden over de vooroordelen die ze als ex-pornoactrice tegenkomt: “Een journalist was ooit verbaasd dat ik boeken las.” De Netflix-docu Coming out Colton gaat over een American football-speler die na lang twijfelen uit de kast komt. In Nederland heerst er nog altijd een taboe op homoseksuele voetballers, vertellen John de Bever en Jeroen Gortworst.

Columnist Rob Goossens vraagt zich af waarom Dionne Stax géén ‘gun-factor’ heeft.

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel.