loading_img
Steun de lokale ‘EET met je hart’ campagne, juist nu!
26/02/2022

Steun de lokale ‘EET met je hart’ campagne, juist nu!

  • Door 3000hits
  • |
  • 194 Keer bekeken

Nieuws

Door:Redactie Oosterhout

Laatste update: 23-11-2020 06:30Twitter Facebook Linkedin WhatsappFoto: St. Eet met je Hart Oosterhout

Voor het 8ste jaar is er de landelijke campagne ‘EET met je Hart’ waarbij restaurantgasten een vrijwillige donatie van 1 euro wordt gevraagd.

Eenzaamheid onder kwetsbare ouderen

Normaal gesproken is er in november en december een landelijke EET met je hartcampagne van stichting Met je hart. Gedurende 6 weken wordt aan restaurantgasten een vrijwillige donatie van een euro gevraagd. Hiermee organiseert Met je hart Oosterhout waardevolle ontmoetingen voor eenzame ouderen in de lokale horeca. Dit jaar is alles anders. De horeca mag geen gasten ontvangen, waardoor de EET met je hart campagne, de belangrijkste lokale fondsenwerving voor stichting Met je hart Oosterhout, in het geding is. Tegelijkertijd neemt de eenzaamheid onder kwetsbare ouderen in deze periode alleen maar toe. Reden te meer voor Met je hart om zich extra hard in te zetten om haar ouderen te laten voelen dat ze niet vergeten worden.

Met je Hart Oosterhout

Met je hart Oosterhout kijkt er naar uit om volgend jaar weer vele ontmoetingen te kunnen organiseren bij haar loyale horecapartners, om de ergste eenzaamheid van de ouderen te verzachten. “Hartverwarmend hoe gastvrij de horeca ons keer op keer ontvangt en omarmt”, aldus de Oosterhoutse stichting. “En daarom extra pijnlijk om te zien hoe zwaar zij het momenteel hebben”. Stichting Met je hart Oosterhout zit niet bij de pakken neer en is tot het eind van dit jaar een alternatieve EET Met je hart campagne opgestart. Bestel lokaal bij de horeca zoals de Beren en D’n Bal en doe een donatie via de QR-code die je aantreft op de flyer bij je bestelling of via de link onderaan dit artikel. Met afstand de beste besteding van je euro, juist nu! Want je steunt er niet alleen de stichting en dus de ouderen mee, maar óók de lokale horeca.

Ook steun van foodwinkels

De campagne wordt dit jaar ook omarmd door diverse foodwinkels, zoals bijvoorbeeld Wijhuis de Blauwe Camer en BonBon Chocolade. Ook zij steunen de stichting én de horeca met de verkoop van specifieke EET Met je hart producten. 100% van de donaties aan EET met je hart wordt lokaal ingezet om eenzaamheid bij ouderen te verzachten. Desiree Hable: “Samen genieten, oprechte aandacht en nieuwe contacten maakt alles mooier. Precies waar onze ouderen zo hard behoefte aan hebben. Help ons om er ook in 2021 voor hen te kunnen zijn. Heel veel dank voor alle steun”.

Vorig bericht UWV kreeg al ruim 21.000 aanvragen voor derde periode NOW Volgend berichtAantal schorsingen en verwijderingen van Oosterhoutse scholen in 3 jaar tijd bijna verdubbeld Vorig bericht UWV kreeg al ruim 21.000 aanvragen voor derde periode NOW Volgend berichtAantal schorsingen en verwijderingen van Oosterhoutse scholen in 3 jaar tijd bijna verdubbeld

Landelijk nieuws

Reacties

deel