loading_img
Samsung Galaxy S21 FE aanbiedingen: nu al flink afgeprijsd
27/03/2022

Samsung Galaxy S21 FE aanbiedingen: nu al flink afgeprijsd

  • Door 3000hits
  • |
  • 136 Keer bekeken

De beste Samsung Galaxy S21 FE aanbiedingen zetten we hieronder voor jou op een rij. Niet alleen ligt deze Fan Edition sinds kort echt in de Nederlandse winkels – je kunt nu al eenvoudig zo'n €130 besparen.

Galaxy S21 FE aanbiedingen

Begin januari lanceerde Samsung na maanden uitstel dan toch de Galaxy S21 FE. Het toestel combineert rationele keuzes (kunststof behuizing, telefotocamera met 3x optische zoom) met razendsnelle hardware (Snapdragon 888 processor) en een paar opvallende kleuren.

Dat pakt wat ons betreft behoorlijk goed uit. Want het toestel is inderdaad lekker snel, terwijl je met een acculading erg lang kunt doen. De camera is prima, en zoomcamera is zelfs een verbetering ten opzichte van de originele Galaxy S21. Zeker nu de scherpe randjes van de adviesprijs af zijn, is de S21 FE opeens een telefoon met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je nog veel meer over het toestel lezen, en zien hoe de camera presteert? Lees dan onze uitgebreide Samsung Galaxy S21 FE review. Als je meer wilt weten over de software en ondersteuning die Samsung de komende jaren zal bieden, dan kun je ook alles lezen over de updates en upgrades die de Galaxy S21 FE de komende jaren zal ontvangen.

Galaxy S21 FE nu al afgeprijsd

Samsung Galaxy S21 FE aanbiedingen: nu al flink afgeprijsd

Hoewel Samsung de Galaxy S21 FE in eerste instantie een adviesprijs van €749 mee gaf, bleek deze prijs toch wat hoog gegrepen. En dus is het toestel nu al een aardige hap afgeprijsd. Je koopt de S21 FE nu vanaf €619 voor het 128GB model, terwijl je voor 256GB ongeveer €680 betaalt. Daarmee is het opeen de interessantste high end telefoon die Samsung momenteel in de aanbieding heeft. Je hebt de keuze uit de kleuren grafiet (donker grijs), olijf (groen), lavender (paars), en wit (wit).

Eventueel kun je ook kiezen voor deze alternatieven:

Waar te koop?

Natuurlijk koop je bij Samsung's eigen shop HIER altijd een officieel Nederlandse Galaxy S21 FE. Maar er zijn meer winkels die deze toestellen verkopen, en niet op eigen houtje exemplaren ‘grijs' importeren. Bovendien kun je ook direct bij jouw favoriete provider terecht:

Top 3 Galaxy S21 FE aanbiedingen met abonnement

Lees verder...