loading_img
Aanmelden vrijwilligers informatieavond | inSchuytgraaf
19/06/2022

Aanmelden vrijwilligers informatieavond | inSchuytgraaf

  • Door 3000hits
  • |
  • 151 Keer bekeken

Op woensdag 29 januari organiseert wijkvereniging inSchuytgraaf samen met de werkgroep communicatie een vrijwilligers informatieavond. Tijdens deze avond stelt het bestuur van de wijkvereniging én de vrijwilligers van de werkgroep communicatie zich voor. Iedereen die het leuk lijkt om zich in te zetten voor onze mooie wijk is van harte welkom!

Wijkvereniging inSchuytgraaf

De wijkvereniging zoekt vrijwilligers die helpen bij het organiseren van evenementen. Denk hierbij aan hulp op de dag zelf, maar ook in de voorbereiding. Ook in het bestuur zijn nog plaatsen vrij. Tijdens deze avond worden de (nieuwe) evenementen uit 2020 worden toegelicht, waardoor er een mooi beeld ontstaat wat je als nieuwe vrijwilliger voor je mede-wijkbewoners kunt betekenen.

Werkgroep communicatie

Aanmelden vrijwilligers informatieavond | inSchuytgraaf

De vrijwilligers van de werkgroep communicatie zijn de kracht achter deze wijkwebsite, social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinerest, LinkedIn, YouTube), de wijkkrant Vierkrant inSchuytgraaf en de Schuytgraaf Muurkrant. Zij zoeken ook versterking in het team. Er is onder andere behoefte aan nieuwe schrijvers voor de wijkkrant, fotografen die zo nu en dan een foto willen maken en reporters voor korte berichten op de website.

Meld je vrijblijvend aan!

Heb je het afgelopen jaar een leuk evenement meegemaakt en gedacht ‘Wat leuk, ik wil misschien wel helpen?’ Of wil je eerst wat meer informatie voor je een keuze kunt maken? Kom dan vrijblijvend woensdag 29 januari van 19.30 tot 20.30 uur naar MFC Omnibus! Meld je uiterlijk dinsdag 28 januari hier onder aan.

p.s. kan je 29 januari niet maar heb je wel interesse, meld je dan ook aan, het bestuur neemt contact met je op!

deel