loading_img
OnePlus 10 Pro-concept met Hasselblad-camera verschenen
10/05/2022

OnePlus 10 Pro-concept met Hasselblad-camera verschenen

  • Door 3000hits
  • |
  • 132 Keer bekeken

Er is een concept gemaakt van de OnePlus 10 Pro, het nieuwe vlaggenschip dat volgend jaar op de markt verschijnt. In de renders zien we de Hasselblad-camera terugkomenen het toestel pakt uit met een selfiecamera onder het scherm en gebogen randen.OnePlus 10 Pro-concept met Hasselblad-camera verschenen OnePlus 10 Pro-concept met Hasselblad-camera verschenen

OnePlus 10 Pro

Dit jaar hoeven we geen OnePlus 9T-telefoon meer te verachten, het vlaggenschip van OnePlus dat normaal dit najaar op de agenda staat. Volgens recente geruchten zal dat toestel er niet komen, en vermoedelijk ligt het wereldwijde chiptekort daarvoor aan de basis.

Bij LetsGoDigital blijven ze in ieder geval niet bij de pakken zitten. Een designer maakte voor hen conceptbeelden die tonen hoe de OnePlus 10 Pro er zou kunnen uitzien. Op de beelden zien we een telefoon die opnieuw met Hasselblad-camera verschijnt. De twee grote lenzen die we zien doet denken aan de nieuwe P50 Pro van Huawei.

- lees verder onder de foto's -

Selfiecamera onder het scherm?

OnePlus 10 Pro-concept met Hasselblad-camera verschenen

Opvallend is ook het scherm, want de designer gaat ervan uit dat OnePlus volgend jaar meteen de overstap neemt naar een selfiecamera onder het scherm. We weten dat Samsung zo'n camera zal gebruiken in de Galaxy Z Fold 3 en eerder deed ook ZTE het al bij een vlaggenschip. Toch zijn er nog altijd geruchten over de camerakwaliteit die ietwat tegenvalt, en Samsung zou daarom sterk inzetten op beeldverwerking op basis van AI om de foto's te optimaliseren.

Lees ook

OnePlus Nord 2 review: focus op de kern

Van de hoofdcamera wordt verder verwacht dat hij opnieuw met een 'bionic lens' of een T-lens komt, net als bij de OnePlus 9-reeks. Bij zo'n camera vervangt OnePlus de traditionele spoelmotor om een snellere autofocus mogelijk te maken. De telefoon zou 5 top 10 keer sneller kunnen scherpstellen, Wat denk jij van de conceptbeelden van de OnePlus 10 Pro die hier wordt voorgesteld? Lijkt het jou wat? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OnePlus? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

OnePlus 10 Pro

Meer info