loading_img
HUAWEI P50 PRO: EEN NIEUW TIJDPERK VAN FOTOGRAFIE DAT DE GRENZEN VAN DE FYSICA DOORBREEKT
05/09/2022

HUAWEI P50 PRO: EEN NIEUW TIJDPERK VAN FOTOGRAFIE DAT DE GRENZEN VAN DE FYSICA DOORBREEKT

  • Door 3000hits
  • |
  • 42 Keer bekeken

Rijswijk, 28 januari – Huawei Consumer Business Group (BG) heeft de nieuwe HUAWEI P50 Pro aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan haar iconische P-serie productlijn. Met ieder model van de P-serie wordt het legendarische verhaal van Huawei-fotografie voortgezet, elke generatie vertegenwoordigt het summum van technologische esthetiek en slimme fotografie. De nieuwe HUAWEI P50 Pro, een herboren legende, keert terug naar de kern filosofie van high-end fotografie, met zijn True to Life cameravoering, revolutionaire HUAWEI XD Optics en vernieuwde camera ervaring.

De HUAWEI P50 Pro blijft het Huawei fotografie merk vooruit stuwen en luidt een nieuw tijdperk van HUAWEI Image TM in. Met de zeer geavanceerde HUAWEI XD Optics en XD Fusion Pro Image Engine verwerkt in het Dual-Matrix Camera systeem, kunnen gebruikers genieten van True-Chroma Shot, perfecte beeldhelderheid, hoog dynamisch bereik en verbeterde smart snapshot mogelijkheden. Het instant-klassieke camera-ontwerp combineert vorm en functie in een iconisch dubbel ring ontwerp. Aangedreven door EMUI 12, brengt de software van de HUAWEI P50 Pro een nieuwe, gebruikersgerichte manier van interactie.

“De HUAWEI P-serie heeft altijd in het teken gestaan van onze passie voor, en het streven naar, de beste kwaliteit, esthetiek en fotografie-ervaringen,” aldus Richard Yu, Executive Director en Chief Executive Officer van Huawei Consumer BG. “De nieuwe HUAWEI P50 Pro is een herboren legende, die een nieuw hoofdstuk inluidt in Huawei’s geschiedenis van uitmuntende camera’s, evenals een fundamentele verschuiving in mobiele fotografie, esthetisch design en alle-scenario-ervaringen. Door HUAWEI XD Optics voor het eerst in een smartphone te verwerken, blijven we het onmogelijke mogelijk maken en luiden we een nieuw tijdperk van smartphone fotografie in.”

Pure en elegante ontwerpfilosofieDe HUAWEI P-serie heeft altijd de perfecte combinatie van esthetiek en fotografie geleverd. Nu introduceert de HUAWEI P50 Pro een geheel nieuw Dual-Matrix Camera design. Het dubbele ring ontwerp is een instant klassieker en symboliseert de oneindige mogelijkheden van de camera van de smartphone.

Huawei is binnen de industrie al langer leider in design en productie; met elke generatie van de HUAWEI P-serie is een nieuwe, karakteristieke kleur geintroduceerd. De HUAWEI P50 Pro is verkrijgbaar in 1 prachtige, premium afwerking & kleur – Golden Black.

De HUAWEI P50 Pro wordt geleverd met een groter scherm en batterij, terwijl hij lichter en slanker blijft. Het is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen, de contouren zijn gemakkelijk vast te houden. De HUAWEI P50 Pro heeft een 3D gebogen glazen scherm, met een enkel onopvallend camera-ponsgat in het midden van het scherm welke zorgt voor een meeslepende ervaring. Het ondersteunt ook het volledige P3 brede kleurenspectrum om nauwkeurige en levensechte kleuren te leveren. Tot 1,07 miljard kleuren worden ondersteund, wat echte HDR biedt om de levendigheid van de wereld te laten zien. Met tot 120Hz verversingssnelheid en 300Hz touch sampling rate, kunnen gebruikers ook genieten van een vloeiende en responsieve ervaring. De HUAWEI P50 Pro is IP68-gecertificeerd voor stof- en waterbestendigheid en beide telefoons hebben dubbele stereoluidsprekers.

Een nieuw tijdperk voor Huawei fotografieDe HUAWEI P-serie heeft gebruikers altijd geholpen om de schoonheid van het leven vast te leggen door middel van fotografie. De multi-camera-opstelling van de HUAWEI P9-serie werd gevolgd door de portret camera van de HUAWEI P10-serie en de baanbrekende AI-fotografie van de HUAWEI P20-serie. De HUAWEI P30-serie leverde een revolutionaire periscoop zoom ervaring, voordat de HUAWEI P40-serie het tijdperk van Huawei computationele fotografie begon. Nu is de nieuwe HUAWEI P50 Pro klaar om smartphone fotografie opnieuw te revolutioneren.Het Dual-Matrix Camera systeem van de HUAWEI P50 Pro levert levensechte beelden met extreme helderheid en een hoog dynamisch bereik. Door het balanceren van de mogelijkheden van meerdere lenzen, 10-kanaals multi-spectrum sensor, HUAWEI XD Optics, XD Fusion Pro Image Engine en andere innovaties, biedt het Dual-Matrix Camera systeem ongelooflijke fotografie mogelijkheden in een lichtgewicht vorm.

HUAWEI P50 PRO: EEN NIEUW TIJDPERK VAN FOTOGRAFIE DAT DE GRENZEN VAN DE FYSICA DOORBREEKT

De volledig nieuwe HUAWEI XD Optics, die de fysica overtreffen, stellen consumenten in staat om gedetailleerde beelden vast te leggen. Voor het eerst krijgt het optisch beeldvormingssysteem de beschikking over reken-capaciteit, waardoor het eerste inclusieve beeldsignaal restauratie systeem in de sector ontstaat dat berekeningen kan toepassen om optische fouten te corrigeren en fijne details weer te geven. Dit overstijgt de grenzen van optisch ontwerp om tot wel 25 procent van het beeldsignaal te herstellen.XD Fusion Image Engine debuteerde op de HUAWEI P40-serie en leverde daarmee een super-definitie fotografie-ervaring. Dit keer lanceert de HUAWEI P50 Pro met XD Fusion Pro, een verbeterde oplossing die een nieuw Super Colour Filter System, True-Chroma Image Engine en Super HDR-technologie bevat om details, kleur en dynamisch bereik aanzienlijk te verbeteren.

Levensechte camera-ervaringDe HUAWEI P50 Pro levert een nieuwe fotografie-ervaring voor gebruikers, waarbij het maken van uitstekende foto’s en video’s eenvoudig is. De HUAWEI P50 Pro ondersteunt een ongekend zoombereik van 200 keer, zodat gebruikers elk object vast kunnen leggen, ongeacht de afstand. Close-up opnamen barsten van de details, terwijl ingezoomde opnamen tot 100 keer ongelooflijk helder zijn. De ultra-groothoeklens heeft een brandpuntsafstand van 13 mm voor brede opnamen en ondersteunt macrofotografie tot op 2,5 cm van de lens.

De True-Chroma Image Engine levert de hoogst mogelijke kleurnauwkeurigheid en creëert beelden die weergeven wat door het menselijk oog wordt waargenomen. Het omgevingslichtsensor-systeem maakt gebruik van een 10-kanaals multi spectrum sensor, die is gekoppeld aan kleurkalibratie van meer dan 2.000 kleuren in het brede kleurenspectrum van de P3, om het vermogen om omgevingslicht te detecteren en de gemiddelde kleurtoon nauwkeurigheid met respectievelijk 50 procent en 20 procent te verbeteren. De kleuren zijn gevarieerder dan ooit en reproduceren nauwkeurig de ware kleuren van het echte leven.De HUAWEI P50 Pro heeft een geheel nieuw Super Colour Filter System, met de True-Chroma Camera (kleur) en True-Chroma Camera (monochroom) die de lichtopname van de hoofdcamera met 103 procent verbeteren voor een betere beeldhelderheid. Bij weinig licht zijn de foto’s helderder en gedetailleerder. Bij groepsfoto’s kunnen gebruikers inzoomen op individuele onderwerpen en nog steeds scherpe details en texturen zien op elke persoon. De Super HDR-technologie registreert 28 procent meer van het dynamische bereik voor betere prestaties bij tegenlicht, terwijl licht en schaduwen worden geoptimaliseerd, waardoor rijke texturen en meer uitgesproken lagen ontstaan.

De HUAWEI P50 Pro ondersteunt 4K-video-opnamen over het gehele brandpuntbereik. De gloednieuwe AIS Pro-beeldstabilisatie oplossing helpt gebruikers eenvoudig stabiele handheld video’s vast te leggen, zelfs wanneer er is ingezoomd. Met de 4K time lapse-modus kunnen gebruikers een timelapse video maken, terwijl AI cinemagraph zeer geschikt is voor creatieve opnamen die kleine bewegingen laten zien. Voor bewerking kunnen gebruikers video’s importeren naar PetalClip door simpelweg op “Bewerken” te tikken in Galerij. De app heeft een plat UI-ontwerp en biedt een scala aan sjablonen, filters en speciale effecten, die allemaal van pas kunnen komen bij het maken van een cinematografisch meesterwerk.

EMUI 12 blaast nieuw leven in de Smart User ExperienceDe HUAWEI P50 Pro wordt aangedreven door EMUI 12. Vasthoudend aan de principes van minimalisme en realisme, produceert EMUI 12 een innovatieve UI-look die de digitale wereld tot leven brengt. Het zorgvuldig gekalibreerde kleurverloop creëert een echt gevoel van diepte op het scherm. De UI gebruikt eenvoudig zwart, wit en blauw als primaire kleuren, waardoor het een strakke en elegante uitstraling heeft. Het realistische ontwerp van de zwaartekracht en magnetische bewegingen is geïnspireerd op de beweging van hemelobjecten, waardoor gebruikers de omvang van de animatie op intuïtieve wijze kunnen ‘voelen’.

EMUI 12 komt met een verbeterd Control Panel, dat gebruikers een eenvoudigere en meer intuïtieve manier biedt om meerdere apparaten met elkaar te verbinden. Op de HUAWEI P50 Pro kunnen gebruikers het configuratiescherm openen door vanuit de rechterbovenhoek naar beneden te vegen. Deze actie verstoort de actieve taken niet en geeft gebruikers toegang tot muziekbediening en Wi-Fi en Bluetooth instellingen. Het tabblad Device+ in het Configuratiescherm stelt gebruikers in staat om eenvoudig multi-device samenwerking met andere apparaten te bedienen of in te stellen.

Voor slimme functies maakt de HUAWEI P50 Pro gebruik van Huawei’s unieke gedistribueerde technologie, waarmee gebruikers de smartphone kunnen transformeren in een flash drive voor pc’s. Met behulp van de HUAWEI P50 Pro, kunnen gebruikers hun MeeTime-oproepen overbrengen naar de smart TV en het gesprek voeren door gebruik te maken van het grotere scherm, de camera en de luidsprekers. De Multi-Party MeeTime-gesprekken applicatie ondersteunt verder HD-spraak- en videogesprekken met maximaal 12 partijen.

EMUI 12 is krachtig en veilig, met verbeterde prestaties in vergelijking met eerdere versies. Tikken, scrollen en andere complexere bewerkingen geven allemaal zeer responsieve feedback. De HUAWEI P50 Pro behoudt zijn lees- en schrijfsnelheid zelfs wanneer er weinig opslagruimte over is en na 36 maanden gebruik. De gedistribueerde beveiligingsfuncties maken wachtwoorden en gezichtsherkenning over meerdere apparaten mogelijk. Dit zorgt ervoor dat alleen de juiste persoon op het juiste apparaat de juiste toegang tot de gegevens krijgt.

Toegang tot een enorm scala aan apps en diensten met AppGallery en

Huawei Mobile ServicesMet AppGallery hebben HUAWEI P50 Pro gebruikers toegang tot hun favoriete apps en games op één plek, terwijl ze hun privacy beschermen met het vierlaagse detectiemechanisme van de smartphone. Ga eenvoudig naar AppGallery voor toegang tot een breed scala aan wereldwijde en lokale apps in 20 categorieën. Gebruikers kunnen nog meer uit hun toestellen halen met de reeks innovatieve diensten van Huawei Mobile Services – van Petal Search – de AI-aangedreven mobiele zoekmachine die toegang biedt tot winkelen, reizen, nieuws, afbeeldingen en nog veel meer; tot Petal Maps met fantastische navigatiemogelijkheden, en een enorm aanbod van beschikbare thema’s om te downloaden, het is gemakkelijk om uw P50 aan uw behoeften aan te passen.

Zorg goed voor de HUAWEI P50 Pro met HUAWEI CareVoortbordurend op de toewijding aan een klantgerichte aanpak, heeft HUAWEI ook HUAWEI Care inbegrepen bij elke nieuwe HUAWEI P50 Pro aankoop. Klanten kunnen profiteren van voordeel van HUAWEI’s beschermingsplan, dat een verlengde 3 jaar garantie omvat. Een ander belangrijk voordeel is de toegang tot gecertificeerde technici bij HUAWEI’s Authorised Service Centre – waarbij bij alle reparaties gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsservice met originele reserveonderdelen om schade en problemen te dekken. Dit aanbod is beschikbaar voor producten die zijn aangeschaft tussen 26 januari en 26 april 2022 en kan worden geclaimd via de MyHUAWEI App tussen 26 januari en 3 mei 2022 en binnen 7 dagen na productactivering.

Prijzen en beschikbaarheidDe HUAWEI P50 Pro is vanaf heden verkrijgbaar in kleur Golden Black in de Huawei store voor een prijs van € 1.199,99. Consumenten die de HUAWEI P 50 Pro aanschaffen ontvangen bovendien gratis een HUAWEI FreeBuds kop

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.