loading_img
Creatieve werken van jongeren hangen in Haarlem: "Ik loop extra vaak langs met vrienden"
10/08/2022

Creatieve werken van jongeren hangen in Haarlem: "Ik loop extra vaak langs met vrienden"

  • Door 3000hits
  • |
  • 85 Keer bekeken

Simone Piebes wist meteen welke cursus zij wilde doen toen ze van dit project hoorde. "Ik maak graag foto's en degene die de workshop gaf, Jaap Kroon, is een van mijn favoriete fotografen. Dus ik wilde graag meedoen."

Simone vindt het maar wat gaaf dat haar foto nu door heel Haarlem hangt. "Er zou eerst een expositie zijn van ons werk, maar die kon door corona niet doorgaan. Nu is mijn foto overal te zien. Echt superleuk."

Creatieve werken van jongeren hangen in Haarlem:

Vloggen

De fotografe maakt al langer foto's en deel haar werk op haar eigen instagramaccount. "Ik ben al best wel bezig met fotografie en wil er graag verder mee gaan. Ik vind het ontzettend leuk en leer er steeds meer over."

Wie steeds meer leert, is ook Mano Hak die de cursus vloggen deed. Alleen is zijn werk niet terug te vinden op de poster. "Ik heb meegedaan aan de vlogcursus. Ik heb daar geleerd dat je in de lens van de camera moet kijken om echt contact te maken met je kijkers."

De jonge vlogger wil zijn kijkers meenemen in zijn leven en vertellen over zijn hobby: gamen. Mano heeft dan ook helemaal geen moeite om zich in de camera tot zijn kijkers te richten.

Tekst gaat door onder de foto.

Tags:
deel