loading_img
MAG DAT: een berg zand naar de stort brengen? - indebuurt Dordrecht
08/06/2022

MAG DAT: een berg zand naar de stort brengen? - indebuurt Dordrecht

 • Door 3000hits
 • |
 • 155 Keer bekeken
Advertentie wordt geladen…

Je tuin een make-over gegeven en een berg zand over of wil je de zandbak legen? Dan moet je dat ergens laten, maar waar? MAG DAT: een berg zand naar de stort brengen? - indebuurt Dordrecht MAG DAT: een berg zand naar de stort brengen? - indebuurt Dordrecht

Advertentie wordt geladen…

Als je kinderen te oud zijn voor een zandbak, moet je die berg zand ergens anders laten. Gelukkig hoef je niet ver weg: zand mag je namelijk inleveren bij het afvalbrengstation in Dordrecht. Het valt volgens HVC onder de categorie ‘grond’. Dus zand mag in de container voor grond. Voorwaarden zijn dat het zand zo schoon mogelijk moet zijn en stenen apart ingeleverd moeten worden.

Zo krijg je het zand bij het afvalbrengstation

Met een schep al het zand in de kofferbak van je auto scheppen, zie je waarschijnlijk niet zitten. HVC heeft een samenwerking met Dudo aanhangwagens, zodat je twee uur lang gratis een aanhanger kunt gebruiken. Regel een auto met trekhaak en je bent klaar om het zand te storten.

Bekijk ook:

MAG DAT: een berg zand naar de stort brengen? - indebuurt Dordrecht

Onderwerpen

Deel dit artikel

 • Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.
 • Wie mogen we bedanken?

 • indebuurt, onderdeel van DPG Media, gebruikt uw persoonsgegevens ter verwerking van aangeleverde informatie, ter beantwoording van vragen, voor deelname aan acties en/ of inschrijving voor nieuwsbrieven. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.
 • Maak kans op één van de twee Dordtse speelkleden

  Wil je jouw (klein)kinderen, neefje of nichtje verrassen? Doe dan mee!

  Winactie! Maak kans op een Dordts speelkleed voor kleine Dordtenaren

  Ik doe mee