loading_img
ANWB Wandelchallenge tickets | ANWB
27/06/2022

ANWB Wandelchallenge tickets | ANWB

  • Door 3000hits
  • |
  • 144 Keer bekeken

1/5 ANWB Wandelchallenge

2/5 ANWB Wandelchallenge

3/5 ANWB Wandelchallenge

4/5 ANWB Wandelchallenge

5/5 ANWB Wandelchallenge

ANWB Wandelchallenge

Ga op pad met de ANWB Wandelchallenge. Kies een route, ga naar het startpunt en begin je avontuur. Het kompas leidt je langs unieke plekken en laat je genieten van de omgeving. Tijdens de wandeling kun je leuke opdrachten doen. Aan het einde van de challenge zie je aan de verdiende punten hoe goed je het gedaan hebt! Je kunt kiezen uit korte routes (tussen de 4 en 6 kilometer) of lange routes (tussen de 7 en 13 kilometer).

Family Wandelchallenge korte routes of stadsroutes

Ontdek samen met het gezin op een interactieve manier de mooie plekken die Nederland te bieden heeft. De afstand van deze routes ligt tussen de 4 en 6 kilometer en zijn daardoor ook leuk voor kinderen! Er zijn routes die grotendeels door de natuur lopen, met vaak voor de afwisseling ook een stukje dorp of stad. Daarnaast zijn er een aantal stadsroutes. De eerste leuke uitdaging ontstaat al bij het navigeren met het kompas. Als jullie eenmaal de plek gevonden hebben, is aan jullie de opdracht om de vraag te beantwoorden en zoveel mogelijk punten te scoren!

De korte routes (Hotspottz wandelchallenge kort):

Wandelchallenge lange routes

ANWB Wandelchallenge tickets | ANWB

Ben je wat meer een ervaren wandelaar? Kies dan één van de lange routes! De afstanden van deze routes liggen telkens tussen de 7-13 kilometer. Wandel door prachtige gebieden en leer op een interactieve manier de omgeving kennen. Onderweg kun je van alles tegenkomen, van bizons tot Middeleeuwse kerken. Durf jij de challenge aan te gaan om zoveel mogelijk routes te wandelen?

De lange routes (Wandelchallenge lang):

Kijk voor meer informatie over de routes in de RLLY app. Rechts bovenin de app kan er gefilterd worden op 'Wandelchallenge lang' of 'Hotspottz wandelchallenge kort'. Alle routes waar de ANWB tickets voor gebruikt kunnen worden, hebben als thema 'Ism ANWB'.

Klik hier om de app te downloaden voor IOS (Apple)

Klik hier om de app te downloaden voor Android

Zo werkt de Wandelchallenge

Koop via de knop 'Bestel tickets' je ANWB ticket met reserveringscode. Je maakt bij het kopen van een ticket de keuze tussen een reserveringscode voor een korte route of een lange route. In de app staan routes met het thema 'Ism ANWB'. De reserveringscode voor een korte of lange route is voor alle korte of lange routes die in samenwerking met de ANWB zijn opgezet, in te wisselen. Deze routes herken je aan het thema 'Ism ANWB'.

Download de RLLY app om de Wandelchallenge te starten en selecteer de gewenste korte of lange route. Pas bij aankomst op de startlocatie voer je de reserveringscode in om de route te starten. Zodra je binnen 30 meter van de startplek bent, verschijnt het startscherm en begint je avontuur! Volg vanaf nu de pijl die je de richting geeft en bepaal zelf de route. De Wandelchallenge eindigt op loopafstand van de startlocatie.

Aanvullende ticketinformatie

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

deel